Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Karácsonyi cipősdoboz akció és adományozás a Magyar Suzukinál

2021.12.09

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Suzukis munkatársak és márkakereskedések ajándékokkal teszik szebbé rászoruló gyermekek karácsonyát. Az esztergomi óvodásokat is meglepetés várja.


Az Magyar Suzuki ismét csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi „Cipősdoboz” kampányához. Ezúttal 22 márkakereskedés is részt vett az akcióban. A suzukisok és partnereik közel 400 ajándékcsomagot gyűjtöttek a rászoruló gyermekeknek november 15-e és december 3-a között.
Az esztergomi vállalat és partnerei a gondosan összekészített, becsomagolt és felcímkézett cipősdobozokat eljuttatták a program gyűjtőpontjaira, hogy azok, a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül még az ünnepek előtt célba érhessenek. Az ajándékdobozok rászoruló családokhoz kerülnek.
A Magyar Suzuki emellett 200 db suzukis plüssmackót ajándékozott karácsonyra az esztergomi óvodásoknak. Az Angyalkert Óvoda közreműködésével jutott el a felajánlás a helyi intézményekbe.

www.suzuki.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: