Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Szeretettel a MINI-től: *Driving Home for Christmas* a MINI közösség tagjaival

2021.12.15

Forrás: BMW Sajtóközlemény
A MINI rajongói a világ minden tájáról csatlakoztak az ünnepi videokliphez, 43 évvel azután, hogy a legendás karácsonyi dal megszületett egy klasszikus Miniben.


Driving Home For Christmas with Chris Rea and MINI.

A videóklip a https://www.youtube.com/watch?v=B2we7JdB7iY oldalon tekinthető meg.

A következő hetekben több millió ember kerekedik fel és indul útnak, más-más útvonalakon, de egy közös céllal: hazatérni azokhoz, akiket a legjobban szeretnek és akikkel együtt szeretnék tölteni a közelgő ünnepeket. És nem számít, hogy az út autópályán, autóúton, kavicson vagy hóval borított országúton vezet keresztül, a karácsonyi utazás örök dallamai végigkísérik az utat – a rádióban, a fejekben, a generációk emlékezetében. A MINI idén egy exkluzív, kifejezetten erre a célra készített videoklippel ünnepli a dalt a nemzetközi MINI közösség főszereplésével. Azt a dalt, amely karácsony közeledtével évről évre összehozza az embereket, legyenek a világ bármely pontján.

A videoklip a brit prémiumgyártó legújabb, #BIGLOVE néven indított kampányának részeként készült el. Ezen mottó égisze alatt a MINI számtalan formában élteti a globális sokszínűség üzenetét, származástól függetlenül üdvözli a jövőbe mutató gondolkodást és ösztönzi az új ötleteket. A MINI közösségére jellemző egyediség és összetartás központi szerepet játszik mindebben. A társaság sokszínűségében rejlő adottságokat tökéletesen összefoglalja a kampány szlogenje: „Különbözünk, együtt mégis jók vagyunk” („DIFFERENT BUT GOOD TOGETHER”). A „Driving Home for Christmas” videoklipben a MINI rajongói országokon, régiókon és kontinenseken átívelve mutatják be karácsonyi utazásuk legszebb pillanatait.

A MINI által kezdeményezett alkotás visszatér oda, ahol az egész dal íródott: egy rendkívül különleges brit kisautóba. A világhírű dal írója, Chris Rea fejében ugyanis akkor születtek meg a „Driving Home for Christmas” dallamai, amikor 1978 telén egy klasszikus Minivel utazott haza szeretteihez. A videoklip nem csupán az író London és Middlesbrough között megtett útjára tér vissza, de a MINI rajongóinak karácsonyi utazásaiba is bepillantást enged, a világ minden tájáról.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: