Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Karácsony alkalmából adományozott a Magyar Suzuki Zrt.

2021.12.09

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
2021. december 8-án Atsumi Masato, a vállalat vezérigazgatója személyesen adta át az adományt jelképező mézeskalácsokat az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak valamint az esztergomi Sérült Gyermekekért és Fiatal Felnőttekért Alapítványon keresztül a Szent Rita Fogyatékosok Otthona számára.


A Magyar Suzuki Zrt. vezetése idén úgy döntött, hogy a partnerei megajándékozására szánt összeget két olyan intézmény számára ajánlja fel, melyek egész évben áldozatos munkát végeznek a betegek és fogyatékkal élők ápolásában, gondozásában és melyeknek a járványhelyzet alatt még nagyobb szükségük van minden támogatásra. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház gyermekambulanciájának felújítását és a belgyógyászati osztály működését 4.6 millió forinttal segíti az autógyártó. Míg a szintén Esztergomban található Sérült Gyermekekért és Fiatal Felnőttekért Alapítvány, mely a Szent Rita Fogyatékosok Otthonát támogatja, a vállalat által felajánlott 2,3 millió forintból egy speciális, fogyatékkal élők számára alkalmas játszótér kialakítását valósítja meg.

www.suzuki.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: