Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Schaeffler tovább erősíti szolgáltatási portfólióját az Ipari üzletágban

2021.07.30

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
A BEGA International B.V. felvásárlása
• Az akvizícióval kibővíti a Schaeffler görgőscsapágy-szerelő és -szétszerelő termékskáláját
• A 2021. július 28 -án aláírt szerződéssel értelmében 100 százalékos a részesedés


• Kulcsfontosságú a Schaeffler szolgáltatási portfóliójának bővítésében a „Roadmap 2025” stratégia keretében 

A Schaeffler felvásárolta a BEGA International B.V. -t (Bega). A cég a görgőscsapágyak fel- és leszerelésére szolgáló speciális szerszámok vezető gyártója. Fontos lépés ez a Schaeffler szolgáltatási portfóliójának bővítésében. A Schaeffler OPTIME állapotfelügyeleti megoldásához létrehozott IIoT platformhoz való hozzáférés új lehetőségeket nyit meg a Bega intelligens karbantartási eszközei előtt. Mindebből természetesen az ügyfelek is profitálnak. A közös felhasználói felület biztosítja a kiváló felhasználói élményt a görgőscsapágyak teljes életciklusa során, a telepítéstől a felügyeleten és karbantartáson át a javításig. Az ügyfelek és partnerek egyetlen szolgáltatótól szerezhetnek be megoldásokat és szolgáltatásokat a görgőscsapágyak karbantartásához és felügyeletéhez, és részesülhetnek a karbantartási és javítási megoldások széles kínálatában is.

A stratégiailag rendkívül fontos Ipar 4.0 területünk vezérelve, hogy előnyben részesített partnerek legyünk a prediktív és perspektivikus karbantartási megoldásokban. A Bega céggel kiváló minőségű, teljes életciklusra szóló szolgáltatásokat és megoldásokat kínálhatunk csapágyakhoz és egyéb, hajtáslánchoz szükséges alkatrészekhez” - mondta Rauli Hantikainen, a Schaeffler Ipar 4.0 üzleti területének vezetője.

Az új partnerségnek köszönhetően a Schaeffler és a Bega a karbantartási megoldások legjobb beszállítói közé kerülhetnek” - mondta Henk van Essen, a Bega jelenlegi vezérigazgatója, aki a jövőben is ezt a pozíciót tölti majd be. „Szeretnénk a leginnovatívabb karbantartási eszközök beszállítói lenni.

A BEGA International B.V.
Az 1978 -ban alapított és a hollandiai Vaassenben székhellyel rendelkező Bega a görgőscsapágyak és más, hajtásláncokhoz szükséges alkatrészek fel- és leszerelésére szolgáló speciális szerszámok gyártója és forgalmazója. A Bega eszközöket az MRO és az OEM vállalatok gyártási és karbantartási területein alkalmazzák. A Bega több mint 60 országba exportál, és egyedi megoldásokat kínál számos iparág számára, beleértve a szél-, vasút-, bányászat- és acélipart.

A szolgáltatási portfólió bővítése az „Roadmap 2025” stratégia keretében
A Schaeffler folyamatosan bővíti kínálatát, egyre innovatívabbá, agilisabbá és hatékonyabbá válik, hogy továbbra is előnyben részesített technológiai partnere legyen ügyfeleinek. E törekvést az új stratégia, a Roadmap 2025 is támogatja. Az új stratégiai irányvonal részeként a vállalat tovább bővíti szolgáltatásokkal kapcsolatos portfólióját.
 
www.schaeffler.hu    


Cégfelvásárlás, cégeladás ; NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: