Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megkezdi a 2 az 1-ben elektromos tengelyek gyártását a Schaeffler Kínában

2021.07.13

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
• Újabb mérföldkő a Schaeffler számára az elektromos mobilitás innovációs vezetőjévé válásának útján
• A Shaeffler kínai Taicang üzemében kezdi meg a 2 az 1-ben elektromos tengely sorozatgyártását


• A Schaeffler széles körű szakértelemmel rendelkezik az iparosítás területén, így előnyben részesített technológiai partner ügyfelei számára 

Újabb mérföldkövet ért el a Schaeffler az elektromos mobilitás innovációs vezetővé válásának útján: a globális autóipari és ipari beszállító megkezdte a 2 az 1-ben elektromos tengelyek gyártását taicangi termelőüzemében, Kínában. Az elektromos tengelyrendszer elektromos motorból és erőátviteli egységből áll.

A gyártás megkezdése fontos lépés a Schaeffler elektromos mobilitás üzletága számára, és bizonyítja a vállalat sikeres működését ezen a területen. A Schaeffler kiemelten fontosnak tartja a taicangi gyártást, valamint annak biztosítását, hogy világszerte gyorsan reagáljanak ügyfeleik igényeire.

A Schaeffler vezető szerepet szeretne betölteni az elektromos mobilitás terén. A 2 az 1-ben elektromos tengelyek sorozatgyártása megerősíti pozíciónkat ezen a piacon” -mondta Dr. Jochen Schröder, a Schaeffler E-Mobility üzletágának vezetője. „A globális autóipari és ipari beszállító innovatív erejével és az iparosodás terén szerzett tapasztalatunkkal kiemelt partnerek vagyunk ügyfeleink számára.

A Schaeffler 2 az 1-ben elektromos tengelye: rendkívül hatékony és kompakt megoldás
A Schaeffler 2 az 1-ben elektromos tengelye egy elektromos meghajtású megoldás a Schaeffler termékportfóliójában. Ez a rendszer egyetlen kompakt egységbe integrálja a reduktort és az elektromos motort. Az erőátvitel kiemelkedő nyomatéksűrűsége mellett az elektromos tengelyt a tömörség, a nagy teljesítménysűrűség, a magas szintű hatékonyság és a kiváló akusztika jellemzi. Moduláris felépítésének köszönhetően számos igénynek megfelel, és különböző járműplatformokhoz használható. A legelső, ezzel a termékkel felszerelt kínai autómodell hamarosan a piacra kerül. Kína után a Schaeffler 2 az 1-ben elektromos tengelyét egy európai autógyártó is alkalmazza majd.

2018 elejétől – az üzleti részleg megalapítását követően - a Schaeffler teljes mértékben elkötelezett az elektromos mobilitás iránt és ez a hozzáállás nagyon sikeresnek bizonyul. Az elektromosítás minden szintjén számos sorozatgyártásra vonatkozó megrendelés igazolja, hogy a Schaeffler sikeres szereplő az elektromos mobilitás piacán, és egyben olyan technológiai partner, amely jelentős fejlődést segíthet elő, és úttörő lehet a világ mozgásának formálásában.

2020-ban a Schaeffler 2,7 milliárd euró értékben kapott megrendeléseket az E-Mobility üzletágon belül, ez 30%-os növekedés az előző évhez képest. A számok pedig csak tovább növekednek az idei évben. A hibrid modulok, a hibrid hajtóművek és a teljesen elektromos tengelyhajtások elektromos motorjainak gyártása 2021-ben kezdődik.

Kína az egyik legjelentősebb piaca a Schaefflernek. A vállalatcsoport 2018-ban kezdte meg világszerte a P2 hibrid modul gyártását Taicangban, a kétfokozatú elektromos tengely gyártása pedig 2019-ben kezdődött ugyanott.

www.schaeffler.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: