Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Schaeffler egyetlen platformon egyesíti az e-kereskedelmet, az információs központot és a termékkatalógust

2021.05.19

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
Optimalizált online platform az ügyfelek részére
• Keresés, összehasonlítás és megrendelés: a Schaeffler új funkciókkal és friss kialakítással optimalizálta online platformját


• A rendszert háromszintes felhasználói felületként építették fel, így megfelel a különböző vevői igényeknek 
• A tartalom mindig az adott országhoz igazodik, 11 nyelven érhető el 

Az autóipari és ipari beszállító Schaeffler optimalizálta online platformját (https://medias.schaeffler.com) annak érdekében, hogy a felhasználók még gyorsabban és hatékonyabban jussanak hozzá az információkhoz. A gördülő- és siklócsapágyakról, a lineáris rendszerekről, valamint a mechatronikus, digitális és szolgáltatási megoldásokról szóló információk mellett a felület a Schaeffler ügyfeleinek és partnereinek hozzáférést biztosít a választási segédlethez, konfigurációs eszközökhöz és magához a megrendelési folyamathoz is.

A felhasználóbarátabb felületen egyszerűsített navigáció, új és megfelelőbb kialakítás, valamint friss tartalom és funkciók érhetőek el. A háromszintes felhasználói struktúra tartalmazza a medias, a medias Plus és a medias Business felületeket, így lefedi a vevői igényeket. A tartalmat minden esetben az adott országhoz igazították, ezért tizenegy különböző nyelven érhető el.

Gyors kezdés regisztráció nélkül: medias
A Schaeffler Ipari divíziójának összes termékinformációja, megoldása és szolgáltatása megtalálható itt, és folyamatosan új tartalmak érhetők el. A jól bevált mérnöki eszközök mellett ma már számos új lehetőség is elérhető, köztük a lineáris konfigurátor, amely lehetővé teszi a lineáris vezetési rendszerek tervezését a vevők igényei alapján, és az összes változtatást és bővítést azonnal szemlélteti a konfigurálás során.

A nagyobb teljesítményért, költség nélkül: medias Plus
A Medias Plus rövid regisztráció után érhető el ingyenesen. A felhasználók elmenthetik kedvenceiket egy kívánságlista segítségével, és közvetlenül kérhetnek árajánlatot a Schaeffler értékesítési partnereitől. Ráadásul a lineáris konfigurációk bármikor menthetők és visszakereshetők. Ezenkívül a felhasználók hamarosan hozzáférhetnek a termékekhez kapcsolódó kézikönyvekhez és oktatóvideókhoz.

A Schaeffler értékesítési partnerei és közvetlen ügyfelei számára: Medias Business
A Medias Business a Schaeffler ügyfeleinek szól. Korlátlan hozzáférést biztosít a konzultációs eszközök és termékinformációk teljes skálájához, és még széleskörűbb termékválasztékot tartalmaz. Az egyszerű és közvetlen megrendelési folyamat mellett a Medias Business számos olyan extrát is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a kereskedelmi folyamatokat, például információkat az árakról, a valós idejű elérhetőségről, és a nyitott megrendelések áttekintésére is van lehetőség.

A medias felületen elérhető tartalmat folyamatosan bővítik. A felület így egyfajta információs központ szerepét tölti be.

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: