Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Házhoz megy a jövő

2021.11.26

Forrás: Siemens, Hírek
Európai körútja során október közepén Magyarországra érkezett a Siemens bemutatókamionja, amely a cég Smart Infrastructure üzletágának kisfeszültségű termékeit és kapcsolástechnikai berendezéseit mutatja be high-tech körülmények közt.


A gördülő bemutatóterem a Siemens Zrt. szervezésében ötnapos országjáró körutat tett, melynek során Veszprémben, Móron, Szekszárdon, Pécsen, Budapesten, Gyöngyösön, Kecskeméten és Békéscsabán prezentálta a cég partnerei számára a termékeket. Az eszközök megtekintése mellett a Siemens szakértői szakmai előadásokat és workshopokat tartottak a helyszínen, valamint válaszoltak a látogatók kérdéseire is. 

A többek közt lágyindítókat, biztonsági reléket, mágneskapcsolókat, mérőműszereket és motorvédőket bemutató kamiont automatizálással és gépgyártással, tervezéssel foglalkozó szakemberek, villanyszerelők és diákok is megtekintették.

"Mérőeszközeink iránt kiemelt érdeklődést tapasztaltunk, úgy gondolom, hogy ez nem csak a kötelező mérési szabályozásnak köszönhető. Világosan látszik, hogy a cégek egyre elkötelezettebbek a fenntarthatóság iránt, aminek az egyik alapköve az energiahatékonyság, az odavezető út első lépése pedig az, hogy tisztában legyünk eszközeink energiafogyasztásával"
– mondta Broda Krisztián, az Electrical Products üzletágvezetője, aki a Siemens Zrt. fenntarthatósági csapatát is irányítja.

A bemutatókamion lehetőséget teremtett arra, hogy a Siemens házhoz vigye és a helyszínen mutathassa be Electrical Products portfólióját partnereinek és az ott dolgozó szakembereknek, akik a személyes találkozásoknak köszönhetően testközelből ismerhették meg a legújabb modelleket és szakértőktől kaphattak választ a kérdéseikre. 

A Siemens megoldásairól itt tudhat meg többet: 
https://new.siemens.com/hu/hu/termekek/energia/low-voltage.html   

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; Mágnes, MR, MRI ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: