Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Vasárnap véget ért az OTTHONDesign Ősz kiállítás

2021.11.08

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
A COVID-19 járvány miatt elrendelt szigorítások óta ez volt a HUNGEXPO első, saját rendezésű eseménye, amelyre több ezren látogattak ki.


A két év kihagyás után, harmadik alkalommal rendezett OTTHONDesign Ősz a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában kapott helyet november 5-7. között. A látogatók 70 kiállító újdonságait tekinthették meg: bútorokat, hideg- és melegburkolatokat, kandallókat, kályhákat, nyílászárókat, lakás- és épület dekorációs kiegészítőket, szőnyegeket, lakástextíliákat; tanácsot kaphattak belsőépítészettel és lakásdizájnnal foglalkozó szakemberektől, valamint megismerhették a lakóingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi szolgáltatók és tanácsadók termékeit, szolgálatatásait.

A kiállítás szakmai programjai sok érdeklődőt vonzottak. Nagy siker volt az első napon Halasi Rita dizájnszakértő Milánó után, pandémia alatt c. előadása, valamint az azt követő Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban címmel rendezett kerekasztal-beszélgetés, melynek szervezője a kiállítás kiemelt szakmai partnere, a FABUNIO (Magyar Fa- és Bútoripari Unió) volt. Mindkét program izgalmas, aktuális kérdésekkel foglalkozott: mint például a pandémia és a környezettudatosság hatása a kiállításokra és az iparágra, a bútoripar és a lakberendezés jövője, a körforgásos gazdaság, valamint az újrahasznosítható bútorok jelentősége.

Idén is sikert aratott a Magyar Design Pop Up Store, amelyrea hazai tervezők hozták el dizájn kiegészítőiket, kisebb design bútoraikat, melyek a helyszínen azonnal megvásárolhatók voltak.

Sokan keresték fel a FABUNIO tagjainak egyedi tervezésű bútorait, bemutatkozott a LOOP Bútorcsalád (Árkossy Bútor Kft.) és a MATCH moduláris kanapé (Homm Bútor), melyek a Magyar Divat & Design Ügynökség design Lab inkubációs programjának támogatásával valósultak meg, valamint a Zenélő szekrény (Multipraktik).

A kiállításon a SZETT (Szőnyegtervezők Társasága) tervezőinek egyedi tervezésű szőnyegeit, takaróit, párnáit, bútorszöveteit, dekor tárgyait is megtekinthették. 

Az idei OTTHONDesign Ősz kiállításon mutatkozott be a Hungexpo új mobil alkalmazása.  A mindkét nagy operációs rendszer áruházából letölthető app segítségével megtekinthető és kereshető a HUNGEXPO összes saját rendezvénye
https://osz.otthon-design.hu/applikacio/  

Az applikáció segítségével a látogatók

- kényelmesen és kedvezményesen vásárolhatják meg belépőjüket,
- kezelhetik regisztrációjukat és kapott e-ticketjüket,
- előre kiválaszthatják kedvenc kiállítóikat, megtervezhetik látogatásukat,
- tájékozódhatnak a programokról,
- könnyebben tájékozódhatnak a helyszínen.

Ugyancsak az alkalmazás segít majd a kiállító cégeknek az online ügyintézésben; a későbbiekben pedig számos hasznos funkcióval bővül majd.

Az OTTHONDesign Ősz kiállítással egy időben rendezték meg a HUNGEXPO Budapest Kiállítási és Konferencia Központban az Őszi Esküvő Kiállítást, amelyen több ezer látogató idén is több száz esküvői szolgáltató szolgáltatásaival ismerkedhetett meg.

A HUNGEXPO következő saját rendezvénye: az Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás lesz november 16-18. között.

www.hungexpo.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Ingatlan, építőipar ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: