Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Van, ami a sorozatgyártás befejezése után indul az Audi Hungariánál

2016.07.17

Forrás: AUDI Hungaria Motor Kft., Sajtóinformáció
• Több mint 100 különböző motor gyártása lehetséges • Peter Kössler ügyvezető igazgató: „Új tevékenységünknél az Audi Hungaria hosszú éves motorgyártó tapasztalatára támaszkodunk“


• A sorozatgyártás végét követően további 15 évig biztosított a vevők igényeinek kiszolgálása

Győr, 2016. június 17. – Az Audi Hungariánál megkezdődött az eredetialkatrész-motorok gyártása: A vállalat logisztikai központjában 8000 négyzetméteren alakították ki a motorgyártás új területét, amelynek célja, hogy az adott motor sorozatgyártásának befejezését követően további 15 évig biztosítsa a vevők ellátását.

Az Audi Hungaria, a világ legnagyobb motorgyártójaként immár nem csak az aktuális motorpalettán szereplő erőforrásokat gyártja, hanem az úgynevezett eredetialkatrész-motorokat is”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.
Új tevékenységünk során munkatársaink meglévő szaktudására támaszkodunk és innovatív technológiákat is alkalmazunk a gyártásban. Ennek köszönhetően biztosítjuk motorjaink legmagasabb minőségét a sorozatgyártás befejezése után is.

Az eredetialkatrész-gyártás újdonsága, hogy egy motort egy munkatárs épít az első csavartól az utolsóig. A munkatársaknak különleges képzettségre és nagy tapasztalatra van szükségük, hiszen a számos motorváltozat mindegyikét fel kell tudniuk építeni. Az Audi Hungaria a magas komplexitás és a technikai kihívások miatt innovatív megoldásokat alkalmaz az új gyártóterületen: a munkatársakat egy komplex program képernyőn keresztül támogatja az összeszerelés teljes folyamatában. „Okos” megoldás továbbá, hogy a termelési adatokat egy adatfelhőben tárolják, ami biztosítja, hogy a motorokról az összes információ elérhető legyen valamennyi munkaállomáson. Újdonságok, mint az ultrahang által vezérelt csavarozásiasszisztens-rendszer, továbbá az alkatrészek egy kocsira történő előkomissiózása, azaz összeválogatása, támogatják a munkatársakat a legkülönbözőbb motorok gyártásánál.

Az eredetialkatrész-gyártás során maximális rugalmasságra van szükség a darabszámok és a motorváltozatok terén egyaránt, természetesen a legmagasabb minőség biztosítása mellett, hiszen az eredeti-alkatrész motorok egyedi megrendelési számait nem lehet előre látni, így tervezni sem.

Az új területen a jövőben több mint 100 különböző típusú V6, V8 és V10 Otto-motort készítenek – eredeti prémiumminőségben világszerte az Audi-vevők számára. 

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: