Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Rendelhető az új ŠKODA FABIA!

2021.10.15

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
Budapest, 2021. október 15. – Október 14-től elérhetővé vált a ŠKODA konfigurátorában a negyedik generációs siker modell, az új ŠKODA FABIA. Az előértékesítésben rendelt modellek várhatóan 2022 első felében érkezhetnek majd meg a vásárlókhoz.


Az új ŠKODA FABIA GO modell Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal már akár 4.555.000 Ft-tól elérhető.

A teljesen új ŠKODA FABIA már a magyar piacon is rendelhető, így a ŠKODA hazai szerelmesei számára is megnyílt a lehetőség, hogy a negyedik generációs ŠKODA kisautót válasszák az utakon. Városban és városon kívül is megállja a helyét, vezethetősége kiegyensúlyozott, széles benzinmotorpalettája pedig garantálja azt, hogy minden vásárló megtalálhassa a hozzá legjobban illő motorizációt. Az új ŠKODA FABIA rendelkezik a kategóriájának legalacsonyabb (akár 0,28-as értékű) légellenállási mutatójával, ami így oly mértékben csökkenti az autó fogyasztását, hogy tudatos vezetés mellett akár 900 kilométer megtételét is biztosíthatja egyetlen tank üzemanyaggal. Minden felszereltségi szinten széria és ezzel egyedülálló a piacon az extra biztonságot szolgáló 9 légzsák.

Bár kisautóról van szó, a ŠKODA FABIA utasterében öt fő is kényelmesen utazhat, miközben csomagjaikat is magukkal viszik, a megnövekedett méretű ŠKODA FABIA csomagtere ugyanis 380 literesre nőtt, így testesíti meg a cseh modell a praktikusság mintapéldányát. A mindennapos használatot pedig tovább könnyítik a ŠKODA márkától már megszokott apró praktikák: a Simply Clever megoldások.

Mindjárt öt olyan átgondolt Simply Clever részlet is szerepel az új FABIA palettáján, amely első ízben jelenik meg ŠKODA-modellben. Kívánságra így a csomagtartóba innovatív, rugalmas tárolórekesz is rendelhető, amely helytakarékos módon az oldalfalon kapott helyet és szükség esetén a csomagok rögzítéséhez ki is húzható. Még sokoldalúbb használatot kölcsönöz a beltér számára az első ülések közötti kivehető pohártartó, a középkonzol tárolórekeszben pedig a hitelkártya vagy a parkolójegy számára kialakított új rögzítőkapocs, illetve tolltartó-gumiszalag gondoskodhat nagyobb rendről. A középső alagút ugyancsak opcionális doboza a hátsó utasoknak szolgálhat az apró tárgyak ötletes tárolóhelyeként, a rekesz egyszerűen a középkonzol és a hátsó ülés közé helyezhető és önmagát rögzíti. A Simply Clever ötletek sorát bővíti az extrafelszereltségként rendelhető panorámatetőhöz kiegészítőként kapható napellenző, amely használaton kívül egyszerűen eredeti mérete harmadára hajtható össze és a csomagtérborítás alatt tárolható.

Az új, negyedik generációs ŠKODA FABIA az alábbi linken konfigurálható: https://konfigurator.skoda.hu/cc-hu/hu_HU_SKODA20/C/reference-models/230

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: