Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Erő és elegancia - Előkelő győzelem az R sorozattól

2021.10.08

Forrás: Scania, Hírek
Hosszú évtizedek óta vitathatatlanul a Scania az utak királya, a magyar gépkocsivezetők legkedveltebb márkája. Bizony, nem csak a levegőbe beszélünk, az ország legnépszerűbb sofőr állás portálja, a Driveral közvetlenül az érintettetek véleményét kérdezte egy kérdőív segítségével.


Az eredmény pedig egyértelmű volt: a megkérdezett 1.300 sofőr 71 százaléka ajánlja a Scaniat sofőrtársainak.

Szerettük volna megtudni, hogy a márkán belül mely szériába ülnek legszívesebben a hivatásos sofőrök, így a kérdőív további részében erről kérdeztük őket. Öt sorozatból választhattak, ki-ki saját tapasztalata alapján voksolt. 

Talán nincs is abban semmi meglepő, hogy a megkérdezettek közel egyharmada az R-sorozatot jelölte meg kedvencként, hiszen minden tulajdonsággal bír, amelyre egy sofőrnek szüksége lehet. Erős, ugyanakkor elegáns fülke, sportos karosszéria és a biztonság, amely robusztusságának köszönhető, kitűnő társ az utakon.  Mint minden modellben, itt is elsőrangú a kényelem és a kezelhetőség, így megkönnyítve a mindennapokat.

A felmérés eredménye kiváló képet ad arról, hogy a sofőrök milyen területen végeznek szállítást, mivel a Scania minden szériája más-más igényt elégít ki, ezzel alkalmazkodva a szállítmányozás szükségleteihez. A városi közlekedéshez kialakított L-sorozat mellett, a rendkívül alkalmazkodó P-széria modelljei, valamint a nagy teljesítményű, megnövelt beállítási lehetőségekkel felruházott G-sorozat is helyet kapott. 

Számtalan vállalat keresi ideális sofőrjeit, ugyanis az utóbbi év viszontagságai miatt különösképp nagy szükség van megbízható, jó munkaerőre a piacon. A felmérést végző sofőr állás portálon, a Driveral segítségével könnyen megtalálhatja ideális munkavállalóját. Természetesen, ha sofőrként kíván elhelyezkedni, akkor is keresse fel a weboldalt, hiszen több mint 300 cég álláshirdetései között találhatja meg a legmegfelelőbbet. 

www.scania.hu   

 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: