Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens Mobility először szállít Vectron multisystem mozdonyokat a Railpoolnak

2021.09.01

Forrás: Siemens Mobility Hírek
A Railpool, Európa egyik vezető vasúti jármű lízing vállalata, 20 Vectron MS multisystem mozdonyt rendelt a Siemens Mobility-től.


¤  20 Vectron MS multisystem mozdony a maximális rugalmasság érdekében 

¤  A szolgáltatást tizenegy országban tervezik a keleti folyosó mentén 

¤  A szállítások 2022 márciusában kezdődnek

A Railpool, Európa egyik vezető vasúti jármű lízing vállalata, 20 Vectron MS multisystem mozdonyt rendelt a Siemens Mobility-től. A mozdonyokat a keleti folyosó mentén elhelyezkedő tizenegy országban kívánják üzemeltetni (Németország, Ausztria, Lengyelország, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország, Bulgária, Románia, Szerbia). A mozdonyokat 2022 márciusától kezdve több fázisban fogják szállítani. A Railpool flottája jelenleg több mint 400 mozdonyból áll. Ha a SIemens Mobility-től rendelt multisystem mozdonyok első csoportja leszállításra kerül, a Railpool összesen 53 Siemens mozdonnyal fog rendelkezni.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Railpool - most először - a Siemens Mobility által gyártott Vectron multisystem mozdonyokkal bővíti a flottáját. A Vectron mozdony nem csak a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény szinonímája, melyeknek köszönhetően ideális választást jelent az európai határokon átnyúló közlekedésben. A Siemens Mobility név egyet jelent az ügyfélközelséggel és az időben történő szállítással is," magyarázta Albrecht Neumann, a Siemens Mobility Rolling Stock részlegének vezérigazgatója.

Torsten Lehnert, a Railpool vezérigazgatója a következőket mondta: „Az első Vectron multisystem mozdonyok lehetővé teszik, hogy az ügyfelek tizenegy országon keresztül, a teljes keleti folyosón szállíthassák az árukat és az utasokat. A már megszokott Railpool szolgáltatási minőséggel párosítva vonzó ajánlatot tudunk tenni azoknak a vasúti fuvarozó vállalatoknak, amelyek Európa egyik legfontosabb vasúti folyosóján bonyolítják a teher- és utasforgalmukat. Mi itt a Railpoolnál - a több mint 400 mozdonyból álló flottánknak köszönhetően - nem csak rugalmasan és optimálisan kiszolgáljuk Európa legfontosabb szállítási útvonalait, hanem maximalizálni is tudjuk ezeknek a mozdonyoknak a rendelkezésre állását a jól bevált szolgáltatásaink teljes körével."

Ingo Wurzer, a Railpool pénzügyi igazgatója a következőket tette hozzá: „A 20 Vectron MS mozdony megvásárlásával még jobb pozíciót tudunk kiharcolni a Railpool számára, így kezelni tudja majd a várható piaci fejleményeket, különösen Kelet-Európában. A Railpool rendkívül fontosnak tartja, hogy a lehető legjobb szolgáltatást és rugalmas megoldásokat kínáljon az ügyfeleinek. Annak érdekében, hogy ezt a növekedésünkkel párhuzamosan továbbra is meg tudjuk tenni, már ebben az évben is fontos beruházásokat hajtottunk végre a részvényeseink támogatásával, és örömmel várjuk az új mozdonyokat, amelyek egyértelműen megfelelnek a flottánk igényeinek: 100%-ban modern - de kipróbált - villanymozdonyok, amelyek rendkívül megbízható és hatékony szállítást biztosítanak az ügyfeleinknek."

A Railpool által rendelt Vectron MS mozdonyok maximális teljesítménye 6,4 megawatt, a csúcssebességük pedig 200 km/h. Fel vannak szerelve a szükséges nemzeti vonatirányító rendszerekkel, valamint az Európai Vonatirányító Rendszerrel (ETCS) is.

A Siemens Mobility eddig több mint 1100 Vectront adott el összesen 56 ügyfélnek. A mozdonyok már több mint 450 millió flotta kilométert futottak, és Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Finnországban, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Svédországban, Svájcban és Törökországban kaptak működési engedélyt.

Ez a sajtóközlemény és további információk elérhetők a következő címen:
www.siemens.com/press/vectron    

www.siemens.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: